Info, Retouren & Algemene Voorwaarden

1 Verzenden, levertijd en retourneren

2 Algemene Voorwaarden  

1: Verzenden, levertijd en retourneren
Bij elk kunstwerk wordt de verwachte verzendtijd vermeld, u wordt op de hoogte gebracht van de bestelling en de status, uw zending is hierna door de track & trace-code te volgen.

Afhalen:
U kunt uw bestelling ook bij ons afhalen, wij vragen u dan om een afspraak hiervoor te maken, meestal kan dat al snel, zelfs in het weekend en/of ’s avonds. Bel 0031654222099.

Belangrijke notitie:

Een bestelling wordt tot de voordeur geleverd.
Verpakkingen worden niet door de bezorger verwijderd en ook niet mee retour genomen, u dient zelf voor de verwijdering van de verpakking zorg te dragen.

Leveringskosten:
Wij leveren alle kunstwerken gratis, doorgaans zijn er geen extra kosten, uitzonderingen uitgesloten, zoals losse lijsten. Alle bedragen die vermeld staan bij de kunstwerken zijn inclusief btw en verzending. .

Wij zorgen voor een degelijke verpakking, mocht u verpakkingsschade ontdekken dan dient u dit direct aan de transporteur en aan ons te melden.
Voor verzending buiten Nederland wordt een meerprijs doorberekend.

U kunt een kunstwerk ook alleen op canvas bestellen (dus zonder frame), wij zenden het canvas dan losjes opgerold in een koker, dit scheelt aanzienlijk in de kosten. U kunt dan bij een plaatselijke lijstenmakerij het doek op een frame laten spannen.

Mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op.

Retourneren: 
Wij staan achter onze kunst en vertrouwen erop dat u tevreden bent zodra u het kunstwerk geleverd krijgt en aan de muur hebt hangen. Als dat niet zo is dan kunt u het binnen veertien dagen na bezorging terugsturen en krijgt u uw geld terug, maar neem dan eerst contact met ons op. We betalen het aankoopbedrag van het artikel terug, nadat wij het in goede staat retour hebben ontvangen.

Voor schilderijen die in opdracht zijn gemaakt (dus persoonlijk voor u zijn gemaakt) is geen retournering mogelijk, het door u bestelde kunstwerk kunt u bij ons afhalen en dan beoordelen of deze overeenkomt met de door u afgegeven opdracht.

Het verzenden van een kunstwerk is prijzig, dat heeft te maken met de maatvoering, gewicht en de kwetsbaarheid. Omdat wij een kunstwerk altijd gratis verzenden zijn de kosten voor het retour zenden voor de klant haar rekening, de klant is verantwoordelijk bij retournering om de waarde van het kunstwerk te verzekeren.

Belangrijke informatie bij retour zenden:
Lees onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie over retourzendingen en terugbetaling. 

Een kunstwerk kan uitsluitend retour worden gezonden na de ontvangst van een specifiek adreslabel dat u van de kunstenaar ontvangt na aanmelding van het retour. Het op het retourlabel opgegeven adres kan afwijken van een bij u bekend kantoor- of studio adres en /of van het verzendadres waarvan u het pakket heeft ontvangen.

Bij het NIET RETOURNEREN van het artikel naar het SPECIFIEK GENOEMDE ADRES op het adreslabel, is de klant verantwoordelijk over het pakket en kan de kunstenaar het pakket als nooit ontvangen beschouwen. 

Wanneer en hoe ontvang ik mijn terugbetaling:
Wij kunnen enkel terugbetalingen doen volgens de betaalmethode die je voor de bestelling gebruikte. Heb je een bestelling geannuleerd die nog niet verzonden werd, dan wordt deze zo spoedig mogelijk terugbetaald: het bedrag zal binnen enkele werkdagen tot maximaal een aantal weken op je rekening staan afhankelijk van de bank en de gekozen betaalmethode.

Gaat het om een geretourneerde bestelling, dan wordt die pas terugbetaald wanneer het kunstwerk op ons (specifiek genoemde adres) op de aan u gezonden retourlabel is aangekomen, daar wordt op eventuele schade gecontroleerd. 

Lees onze Algemene Voorwaarden voor meer informatie over terugbetalingen.


Returns & Delivery, Conditions etc.

This information is only available in the Dutch language,
Only the Dutch General terms & conditions are valid. 

See the Web shop for the information.
Please call us for condition of sales, return of goods etc.
Phone 0031654222099

See English at end of the page